• várandósság

MÁSállapot

Semmihez sem hasonlítható, különleges élmény osztozni valakivel saját testünkön. A nap 24 óráját közösen megélni, egységben mégis két külön emberként létezni. Helyet, teret adni önmagunkban, a testünkben, a lelkünkben, valakinek, akit soha nem láttunk, de napról napra úgy érezzük, egyre jobban ismerjük. A várandósság valóban egy MÁSállapot.

A hétköznapok rohanásában sokszor kevés idő jut ennek a megélésre, és azoknak a csodálatos lehetőségeknek a kihasználásra, amit ez az időszak ad nekünk, Nőknek.

Mindenkit arra biztatok, ne akarjon az utolsó napokig helytállni a munkahelyén. Utólag visszatekintve semmi jelentősége nem lesz annak a pár hónapnak, legalább is a munkahely szempontjából. A kilenc hónap elrepül és bizony senki nem adja vissza. A második babánál már komoly logisztika összehozni egy kis külön időt, amikor tényleg csak anya és a pocaklakó van, nem kell mosni, főzni, takarítani, nagytesóval játszani, oviba rohanni stb.

A várandósság sok csodát tartogat számunkra, lehetőséget önmagunk és testünk megismerésre. Féltve őrzött vágyainkkal, félelmeinkkel való szembenézésre, egy újabb női minőség megélésre.

Beszélni ezekről nem mindig könnyű, ezért szeretem a kismamajógát, ahol szavak helyett a test beszél. Érzeteket, érzéseket hozunk létre, kapcsolódunk önmagunkhoz és a kisbabánkhoz. Minden olyan egyszerű és természetes. A legjobb módja a felkészülésnek.

Erre hívlak most, minden pénteken 15:45-től várlak a Samadhi jógastúdióban.

By |2018-10-09T12:48:09+00:002018. 10. 9.|Anyaság, Kismamajóga|0 hozzászólás

A szerzőről

Hagyj üzenetet