Szakértőink2018-04-06T00:34:44+00:00

Azért dolgozunk együtt,
hogy segíthessünk téged a változás idején.

Anyaszületett szakértők üzenete

Szakmai felkészültség és személyes megélések – a hiteles támogatás alapjai

Mindannyian megtapasztaltuk a várandóssággal, a szüléssel és az azt követő időszakkal kapcsolatos testi-lelki változások sokszínűségét. Ezek a személyes tapasztalatok alakítottak, formáltak minket, közelebb segítettek önmagunk megismeréséhez és jelenlegi munkáinkhoz.

A saját élmények és a melléjük gyűjtött szakmai tapasztalat, a minket felkereső nők és édesanyák mind-mind hozzásegítettek ennek a szülés utáni komplex regenerációs tréning a létrejöttéhez, melyet szerető figyelemmel adunk tovább mindenkinek, aki ezt igényli.

HORTOBÁGYI ANDI
HORTOBÁGYI ANDIposztnatális-, női-, kismama-, hatha-, gerinc-, gyerek jóga oktató, testnevelő tanár, dúla
Jelenleg csak nőkkel dolgozom együtt, női egészségük megóvása vagy helyreállítása érdekében nőijóga órákon, várandóságuk alatt dúlaként és kismamajóga oktatóként, illetve a szülést követő időszakban regenerációs képzések alkalmával.
Tudj meg többet!
FRIEDRICHNÉ NAGY ANDREA
FRIEDRICHNÉ NAGY ANDREAgátizom terapeuta, gyógytornász, esztétikus testképző kinetológus, humánkineziológus
A Szent Imre Kórház Szülészeti- Nőgyógyászati Osztályán dolgozom, részt veszek a szülészeti-nőgyógyászati osztály pácienseinek ellátásában, és a családközpontú szülésfelkészítési team tagjaként kismamatornát, együttszülés felkészítést vezetek.
Tudj meg többet!
MOLNÁR ENIKŐ
MOLNÁR ENIKŐpszichológus, relaxációs- és szimbólumterapeuta, gerincjóga oktató
Pszichológusi munkám során a termékenységi nehezítettség, a várandósság és a szülés utáni állapotok támogatása igen fontos szerepet kap. Személyes érintettségem, saját tapasztalataim is sokat segítenek abban, hogy empatikusan és elhivatottsággal segítsem a hozzám fordulókat.
Tudj meg többet!
TÖRZSÖK KATA
TÖRZSÖK KATAbabamasszázs oktató, tánc- és mozgásterapeuta, antropológus
Csodálom azt az utat, amit anyák járnak be a tudatukban, szívükben, testükben a vajúdás alatt. Csak több, mint 15 év munka után sikerült megfogalmaznom, a tudat érdekel itt is, ebben a folyamatban is. Babamasszázs oktatóként is az anya és gyermeke közötti jelenlétből adódó figyelem körülményeinek megteremtése vezérel. Zen gyakorlóként is a tudatom kiüresítése, lecsupaszítása mozgat. Erre törekszem.
Tudj meg többet!

TANFOLYAMAINK

A szülés utáni regeneráció nem csupán esztétikai kérdés, női egészségünk megóvása az elsődleges cél.

ÉRDEKEL

Böngéssz a blogon!

Gondolatok rólam, tőlem – anyaságról, változásról, női létünkről

Anya, tudod kit szeretek a legjobban?

Pár hete rendszeresen teszi fel nekem ezt a kérdést a lassan 5 éves kisfiam. - Én mindig vissza kérdezek, hogy na, kit? - Hát téged! - És tudod ki a legszebb? érkezik a következő kérdés. - Ki? - Te! és ilyenkor mindig kapok egy nagy ölelést is… Ezen a hétvégén minket, Anyákat köszöntenek, de én most még is azoknak szeretnék köszönetet mondani, akik lehetővé tették, hogy ma engem is ünnepeljenek. Sok mindenki kellett ehhez.

Load More Posts