fbpx
Szakértőink2021-03-16T09:11:40+01:00

Anyaszületett szakértők üzenete

Szakmai felkészültség és személyes megélések – a hiteles támogatás alapjai

Mindannyian megtapasztaltuk a várandóssággal, a szüléssel és az azt követő időszakkal kapcsolatos testi-lelki változások sokszínűségét. Ezek a személyes tapasztalatok alakítottak, formáltak minket, közelebb segítettek önmagunk megismeréséhez és jelenlegi munkáinkhoz.

A saját élmények és a melléjük gyűjtött szakmai tapasztalat, a minket felkereső nők és édesanyák mind-mind hozzásegítettek ennek a szülés utáni komplex regenerációs tréning a létrejöttéhez, melyet szerető figyelemmel adunk tovább mindenkinek, aki ezt igényli.

HORTOBÁGYI ANDI
HORTOBÁGYI ANDIposztnatális-, női-, kismama-, hatha-, gerinc-, gyerek jóga oktató, testnevelő tanár, dúla
Jelenleg csak nőkkel dolgozom együtt, női egészségük megóvása vagy helyreállítása érdekében nőijóga órákon, várandóságuk alatt dúlaként és kismamajóga oktatóként, illetve a szülést követő időszakban regenerációs képzések alkalmával.
Tudj meg többet!
FRIEDRICHNÉ NAGY ANDREA
FRIEDRICHNÉ NAGY ANDREAgátizom terapeuta, gyógytornász, esztétikus testképző kinetológus, humánkineziológus
A Szent Imre Kórház Szülészeti- Nőgyógyászati Osztályán dolgozom, részt veszek a szülészeti-nőgyógyászati osztály pácienseinek ellátásában, és a családközpontú szülésfelkészítési team tagjaként kismamatornát, együttszülés felkészítést vezetek.
Tudj meg többet!
IKLÓDI DÓRI
IKLÓDI DÓRIBlogger, az Ételműhely Gasztrostúdió társalapítója
Az oktatás, mások segítése mindig is kiemelt fontosságú volt számomra, így rendszeresen tartok olyan főzőtanfolyamokat, workshopokat, amelyeken az életmódváltásban segítek.
Tudj meg többet!
TÖRZSÖK KATA
TÖRZSÖK KATAbabamasszázs oktató, tánc- és mozgásterapeuta, antropológus
Csodálom azt az utat, amit anyák járnak be a tudatukban, szívükben, testükben a vajúdás alatt. Csak több, mint 15 év munka után sikerült megfogalmaznom, a tudat érdekel itt is, ebben a folyamatban is. Babamasszázs oktatóként is az anya és gyermeke közötti jelenlétből adódó figyelem körülményeinek megteremtése vezérel. Zen gyakorlóként is a tudatom kiüresítése, lecsupaszítása mozgat. Erre törekszem.
Tudj meg többet!
SIMKÓ ANNA
SIMKÓ ANNApszichológus
Nagyon nagy erőforrásnak tartom az anya-közösségek támogató erejét. Azt gondolom, akkor tudnak jól működni ezek a kapcsolatok, ha meg merjük mutatni egymásnak “smink nélküli” igazi arcunkat és merünk egymásra támaszkodni, ezt a hangulatot szeretném megteremteni az Anyaszületett Komplex Regenerációs Programokon is.
Tudj meg többet!
HORVÁTH STEFÁNIA
HORVÁTH STEFÁNIApszichológus
Három gyermekemmel megélt élményeim segítik a munkámat, mélyítik a szakmaiságomat, és mély, valós tartalommal töltik meg az anyaságot. A gyermekeim mellett számomra egyre fontosabb az anyaságom sokszínűsége, változatossága, rugalmassága.
Tudj meg többet!
ÁDÁM JUDIT
ÁDÁM JUDITdietetikus, perinatális szaktanácsadó
Szakterületem az anyai táplálkozás szülés előtt és után, valamint a válaszkész csecsemőtáplálás, igény szerinti hozzátáplálás és a gyermekkori étrendek.
Folyamatosan továbbképzem magam, rendszeres résztvevője és előadója vagyok hazai és nemzetközi konferenciáknak, publikálok szaklapokban és részt vettem a budapesti dietetikusok képzésében is.
Tudj meg többet!

TANFOLYAMAINK

A szülés utáni regeneráció nem csupán esztétikai kérdés, női egészségünk megóvása az elsődleges cél.

ÉRDEKEL

Azért dolgozunk együtt,
hogy segíthessünk téged a változás idején.

Böngéssz a blogon!

Gondolatok rólam, tőlem – anyaságról, változásról, női létünkről

Mi köze a légzésnek a szétnyílt hasizomhoz?

Gondoltad volna, hogy a has regenerációja nagyban függ attól, hogy lélegzel, milyen légzésmintát hozol? A helyes légzés a belépő a sikeres regenerációhoz. Mindig lélegzünk, és ha ezt egy rossz minta alapján tesszük, azzal bizony szétnyílt hasizmunk számára is kedvezőtlen körülményeket teremtünk.

Mikor láttad utoljára a puncid?

De mi a helyzet köldöktől lefelé? Mikor figyelted meg nőiességed e központi terét? Milyen a kapcsolatod az itt lévő szerveiddel? Tisztába vagy vele, hogy hol helyezkedik el a gátizom? Tudod egyáltalán, hogy néz ki a legintimebb testrészed? Szülés után meg merted nézni? Meg merted érinteni? Ha közvélemény kutatást végeznénk, a fenti kérdésekre biztos vagyok benne, hogy sokkal több nem válasz érkezne, mint igen.

Go to Top