Szakértőink2018-04-06T00:34:44+00:00

Azért dolgozunk együtt,
hogy segíthessünk téged a változás idején.

Anyaszületett szakértők üzenete

Szakmai felkészültség és személyes megélések – a hiteles támogatás alapjai

Mindannyian megtapasztaltuk a várandóssággal, a szüléssel és az azt követő időszakkal kapcsolatos testi-lelki változások sokszínűségét. Ezek a személyes tapasztalatok alakítottak, formáltak minket, közelebb segítettek önmagunk megismeréséhez és jelenlegi munkáinkhoz.

A saját élmények és a melléjük gyűjtött szakmai tapasztalat, a minket felkereső nők és édesanyák mind-mind hozzásegítettek ennek a szülés utáni komplex regenerációs tréning a létrejöttéhez, melyet szerető figyelemmel adunk tovább mindenkinek, aki ezt igényli.

HORTOBÁGYI ANDI
HORTOBÁGYI ANDIposztnatális-, női-, kismama-, hatha-, gerinc-, gyerek jóga oktató, testnevelő tanár, dúla
Jelenleg csak nőkkel dolgozom együtt, női egészségük megóvása vagy helyreállítása érdekében nőijóga órákon, várandóságuk alatt dúlaként és kismamajóga oktatóként, illetve a szülést követő időszakban regenerációs képzések alkalmával.
Tudj meg többet!
FRIEDRICHNÉ NAGY ANDREA
FRIEDRICHNÉ NAGY ANDREAgátizom terapeuta, gyógytornász, esztétikus testképző kinetológus, humánkineziológus
A Szent Imre Kórház Szülészeti- Nőgyógyászati Osztályán dolgozom, részt veszek a szülészeti-nőgyógyászati osztály pácienseinek ellátásában, és a családközpontú szülésfelkészítési team tagjaként kismamatornát, együttszülés felkészítést vezetek.
Tudj meg többet!
MOLNÁR ENIKŐ
MOLNÁR ENIKŐpszichológus, relaxációs- és szimbólumterapeuta, gerincjóga oktató
Pszichológusi munkám során a termékenységi nehezítettség, a várandósság és a szülés utáni állapotok támogatása igen fontos szerepet kap. Személyes érintettségem, saját tapasztalataim is sokat segítenek abban, hogy empatikusan és elhivatottsággal segítsem a hozzám fordulókat.
Tudj meg többet!
TÖRZSÖK KATA
TÖRZSÖK KATAbabamasszázs oktató, tánc- és mozgásterapeuta, antropológus
Csodálom azt az utat, amit anyák járnak be a tudatukban, szívükben, testükben a vajúdás alatt. Csak több, mint 15 év munka után sikerült megfogalmaznom, a tudat érdekel itt is, ebben a folyamatban is. Babamasszázs oktatóként is az anya és gyermeke közötti jelenlétből adódó figyelem körülményeinek megteremtése vezérel. Zen gyakorlóként is a tudatom kiüresítése, lecsupaszítása mozgat. Erre törekszem.
Tudj meg többet!

TANFOLYAMAINK

A szülés utáni regeneráció nem csupán esztétikai kérdés, női egészségünk megóvása az elsődleges cél.

ÉRDEKEL

Böngéssz a blogon!

Gondolatok rólam, tőlem – anyaságról, változásról, női létünkről

Mi köze a légzésnek a szétnyílt hasizomhoz?

Gondoltad volna, hogy a has regenerációja nagyban függ attól, hogy lélegzel, milyen légzésmintát hozol? A helyes légzés a belépő a sikeres regenerációhoz. Mindig lélegzünk, és ha ezt egy rossz minta alapján tesszük, azzal bizony szétnyílt hasizmunk számára is kedvezőtlen körülményeket teremtünk.

Mikor láttad utoljára a puncid?

De mi a helyzet köldöktől lefelé? Mikor figyelted meg nőiességed e központi terét? Milyen a kapcsolatod az itt lévő szerveiddel? Tisztába vagy vele, hogy hol helyezkedik el a gátizom? Tudod egyáltalán, hogy néz ki a legintimebb testrészed? Szülés után meg merted nézni? Meg merted érinteni? Ha közvélemény kutatást végeznénk, a fenti kérdésekre biztos vagyok benne, hogy sokkal több nem válasz érkezne, mint igen.

Load More Posts