Iklódi Dóri

Blogger, az Ételműhely Gasztrostúdió társalapítója

BUDAPESTI CORVINUS EGYETEM

2012 – 2016
Gazdálkodás és menedzsment, Kisvállalkozások szakirány BA

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA

2011-2015
Kereskedelem és marketing BA

SZAKMAI TAPASZTALAT

 • Wander. Food. Wonder blog
  2014. május – jelenleg
 • Fanny Konyha, mindmegette.hu receptfejlesztő, szerző
  2018. május – jelenleg
 • Cukormentes örömök BOOOK Kiadó
  szerző 2018. október
 • Ételműhely Gasztrostúdió
  társalapító 2018. október
 • Anyaszületett Komplex Regenerációs Tréning
 • Egyéni konzultáció

Amikor 5 évvel ezelőtt kiderült, hogy inzulinrezisztens vagyok, akkor rettentően kétségbe estem. Mindenhol azt olvastam, hogy emiatt majd sokkal nehezebb lesz terherbe esnem, ráadásul a PCOS is rontott a helyzeten.

Az inzulinrezisztencia kezelésének legfontosabb része a megfelelő étrend, a mozgás és a pihenés mellett. Ennek megfelőlen teljesen átalakítottam az életmódomat. Nehéz volt, de megérte, hiszen mára egy tündéri kislány anyukája lehetek.

Minél többet foglalkoztam a 160 grammos diétával, annál inkább azt vettem észre, hogy mennyire kevés, hiteles információ áll rendelkezésre, a receptekről nem is beszélve. Így elindítottam a blogomat, ahol megosztom a kipróbált, diétás receptjeimet, valamint gyakorlati tippeket, tanácsokat is. 2018-ban megjelent a Cukormentes örömök című könyvem, amelyben 70 receptet gyűjtöttem össze a reggelitől egészen a vacsoráig.

Az oktatás, mások segítése mindig is kiemelt fontosságú volt számomra, így rendszeresen tartok olyan főzőtanfolyamokat, workshopokat, amelyeken az életmódváltásban segítek.

A várandósság alatt, és most a baba mellett még nagyobb hangsúlyt kapott az életemben az egészségtudatos életmód, hiszen egyrészt a szoptatás során sem mindegy, hogy mit veszünk magunkhoz, másrészt pedig a regenerálódást is segíthetjük az étkezésünkkel.