Anya a konyhában2019-12-20T11:33:04+00:00
A szülés utáni regeneráció programja

ANYA A KONYHÁBAN – egészséges, gyors ételek készítése baba mellett

Az egészséges táplálkozás a szülést követő testi regeneráció szempontjából kiemelt jelentőségű. Nem mindegy mit és mennyit eszel. Tudjuk azonban, hogy milyen nehéz kisbaba mellett a főzésre időt szánni, hát még akkor, ha nem mindegy számodra mit esztek otthon, milyen alapanyagokból készülnek az ételek. Azért hoztuk létre ezt a tanfolyamot, hogy megmutassuk neked sokkal egyszerűbb ez, mint elsőre gondolnád. 

Miért fontos az egészségtudatos táplálkozás?

  • Ezzel támogatod leginkább tested természetes regenerációját, hatékony felépülését.
  • Kisbabád optimális fejlődéséhez kiemelten fontos, hogy minőségi alapanyagokból készíts egészséges ételeket.
  • Szoptatás mellett oda kell figyelned rá, hogy szervezeted semmiből ne szenvedjen hiányt, de lehetőleg ne növeld kilóid számát.
  • Szigorú diétát tartani szoptatás alatt, illetve a szülést követő hónapokban nem javasolt. Fontos, hogy ne koplalj, hiszen a szervezeted nagy megterhelésnek van kitéve. A kevés alvás, a rendszertelen evés, hogy gyorsan bekapsz valamit egy pelenkázás és egy altatás között, rontják a természetes regeneráció lehetőségeit. Ha szeretnél fogyni, inkább figyelj arra, mit és mennyit eszel, ebben is segítünk téged.

Mire számíthatsz a tanfolyamon?

Olyan tudást kapsz, amivel könnyedén elboldogulsz majd a mindennapi sütés-főzés során. Amit főzöl nem csak finom, de egészséges is lesz. Sok gyakorlati tanácsot, tippet kapsz majd, amiket a receptekben nem találsz meg.

  • Alapanyag ismertető ( 160 grammos szénhidrát diétába illeszthető
    alapanyagok)
  • Diétás sütési-főzési technikák
  • Elkészítünk egy reggeli, egy főétel és egy desszert alternatívát.

Reggeli: expressz teljes kiőrlésű kenyér házi kencével

Főétel: csicseriborsó ragu

Desszert: Rákóczi túrós pohárkrém (cukormentes)

Hasznos tudnivalók:

A tanfolyamon való részvételhez előzetes jelentkezés és a részvételi díj kiegyenlítés szükséges.

Természetesen érkezhetsz a babáddal, vagy – ha neked egyszerűbb és megoldható – nélküle. Tanfolyamainkról már jól ismert baba gondozó lesz jelen a helyszínen, aki igyekszik segíteni abban, hogy a babával érkezők is részt tudjanak venni a sütés-főzés folyamatában. Javasoljuk hordozós eszközök használatát is, azoknak akik gyermekükkel érkeznének. 

A tanfolyam díja tartalmazza az alapanyagokat, az oktatást, jegyzetet, a kávét, teát és frissítőt.

Amit főzünk, azt el is fogyasztjuk, de mindig szokott maradni is, ezért érdemes hozni magatokkal étel tartókat, amiben haza tudjátok vinni az elkészült finomságokat, hogy az otthoniak is megkóstolhassák.

Következő tanfolyam időpontja:

október 5. 14:00 – 17:00

Ár: 11 900 Ft

Helyszín

Ételműhely Gasztrostúdió
1041 Budapest Szent István tér 6.