ANYASZÜLETETT online2020-09-03T11:33:00+00:00

ANYASZÜLETETT ONLINE – KOMPLEX REGENERÁCIÓS PROGRAM

A várandósság kilenc hónapja alatt egész testünk átalakul, formálódik, hogy amikor itt az ideje, megnyíljon és világra segítse gyermekünk. Az átalakulás azonban itt nem ér végett. A szülés egy természetes, de erőt próbáló folyamat. Idő kell a testnek, hogy regenerálódjon, visszarendeződjön mind külsőleg, mind belsőleg.

A programról

A nőijóga, a gyógytorna és a gátizomtorna gyakorlataiból összeállított program kifejezetten a női test szülést követő hatékony regenerációját támogatja.

Az elmúlt évben nálunk végzett anyukák több mint 90%-nál mértünk javulást a 8. hét végére. (szétnyílt hasizom mértékét vizsgáltuk manuális módszerekkel. A méréseket gyógytornász, gátizom terapeuta végezte)
 
 Az online program, bárhol is  vagy elérhető számodra, nem kell utazással töltened az időt, akkor végzed, amikor neked a legjobb.
 
Élő zoomos alkalmak mellett, hétről – hétre új videókat kapsz egy hosszabb és egy rövidebb változatban, melyek az adott hét gyakorlatait tartalmazzák. A videók két kamerával felvett, HD minőségű felvételek, így biztosított a kiváló kép és hang.
 
A résztvevők számára létrehozunk egy zárt facebook csoportot, ahol bármikor írhatnak, kérdezhetnek szakértőinktől, ide töltjük fel a heti gyakorlás videóit is. A csoport a tanfolyam végét követően egy hónapig még megmarad, minden tartalma elérhető. 
 

Jó döntést hozol!

Biztos lehetsz benne, hogy semmi olyat nem csinálsz majd, ami árthat. Fokozatosan építheted vissza a várandóság és a szülés során meggyengült, megnyúlt izmokat.

A 8 hetes tanfolyamon elsajátíthatsz egy alap gyakorlatsort, ami hétről hétre újabb elemekkel egészül ki. A tanfolyam végére ezeket a gyakorlatokat biztonsággal tudod otthon végezni. Kevesen tudják, hogy a gátizom megerősítése nélkül nem lehet visszaállítani a hasizmok megfelelő működését. A várandósság alatt megváltozott testtartás korrekciója szintén elengedhetetlen a sikeres regenerációhoz. Éppen ezért az általunk alkalmazott gyakorlatokkal megerősítjük a medencefenék izmokat, segítjük a szétnyílt hasizom visszarendeződését, erősítjük a hátizmokat és tartásjavító gyakorlatokat is végzünk.

Elsajátíthatsz olyan stressz oldó és relaxációs technikákat, melyeknek a hétköznapokban is hasznát veheted, amiket a babád mellett is végezhetsz.

A testi regeneráció mellett nagy hangsúlyt fektetünk a lelki folyamatok megértésére, megismerésére is. Ebben a csoport, a hozzád hasonló élethelyzetben lévő anyukák is nagyon sokat segítenek.  Minden kérdésedre választ kapsz, a tanfolyam zárását követően sem hagyunk magadra.

Az anyaszületett szakértői csapatának tagjai közül a legtöbben több gyermekes anyák, akik saját szakterületük kiemelkedő képviselői. Van köztük jóga oktató, gátizom terapeuta, antropológus, dietetikus, és pszichológus is, biztosítva ezzel a sikeres testi-lelki megújulást.

Mire számíthatsz?

– Minden héten kapsz egy hosszabb és egy rövidebb gyakorlást kiváló minőségben, ezek a tanfolyam alatt végig elérhetőek és a zárást követően még egy hónapig.
– Gátizom tudatosító, regeneráló, erősítő gyakorlás
– Rectus diastázis azaz a szétnyílt hasizom regenerációját elősegítő gyakorlatok
– Testtartás javítás, tartó izmok erősítése
– Stresszoldó és relaxációs gyakorlatok
– Beszélgetések az anyává válás lelki változásairól
– Táplálkozási és életmódbeli tanácsok (Élő – zoomon keresztül)
– Pszichológiai támogatás (Élő – zoomon keresztül)

Hasznos tudnivalók

A tanfolyamot szülést kővető 6-8 héttől ajánljuk. Végső határidő nincs, akár több évvel a szülés után is eredményesen végezhető.

A tanfolyamon való részvételhez előzetes jelentkezés és a részvételi díj kiegyenlítés szükséges.

Képzés maximum 20 fővel indul, hogy mindenkire kellő figyelmet tudjunk fordítani.

Induló tanfolyamok kezdő időpontjai:

2020.09.14
2020.11.09
2021.01.11
2021.03.08
2021.05.03

Helyszín: Az otthonod

A tanfolyam díja: 24 000 Ft
Szep. 3-4 között 19. 000 Ft -os kedvezményes áron jelentkezhetsz!