ANYASZÜLETETT komplex regenerációs program2020-03-15T23:39:57+00:00
A szülés utáni regeneráció programja

ANYASZÜLETETT

a szülés utáni regeneráció programja

A várandósság kilenc hónapja alatt egész testünk átalakul, formálódik, hogy amikor itt az ideje, megnyíljon és világra segítse gyermekünk. Az átalakulás azonban itt nem ér végett. A szülés egy természetes, de erőt próbáló folyamat. Idő kell a testnek, hogy regenerálódjon, visszarendeződjön mind külsőleg, mind belsőleg.

A programról

A nőijóga, a gyógytorna és a gátizomtorna gyakorlataiból összeállított program kifejezetten a női test szülést követő hatékony regenerációját támogatja.
 
Biztos lehetsz benne, hogy semmi olyat nem csinálsz majd, ami árthat. Fokozatosan építheted vissza a várandóság és a szülés során meggyengült, megnyúlt izmokat.
 
A 8 alkalmas ( 8 x 2 óra) tanfolyamon elsajátíthatsz egy alap gyakorlatsort, ami hétről hétre újabb elemekkel egészül ki. A tanfolyam végére ezeket a gyakorlatokat biztonsággal tudod otthon is végezni. Kevesen tudják, hogy a gátizom megerősítése nélkül nem lehet visszaállítani a hasizmok megfelelő működését. A várandósság alatt megváltozott testtartás korrekciója szintén elengedhetetlen a sikeres regenerációhoz. Éppen ezért az általunk alkalmazott gyakorlatokkal megerősítjük a medencefenék izmokat, segítjük a szétnyílt hasizom visszarendeződését, erősítjük a hátizmokat és tartásjavító gyakorlatokat is végzünk.
 
Elsajátíthatsz olyan stressz oldó és relaxációs technikákat, melyeknek a hétköznapokban is hasznát veheted, amiket a babád mellett is végezhetsz. 
 
A testi regeneráció mellett nagy hangsúlyt fektetünk a lelki folyamatok megértésére, megismerésére is. Ebben a csoport, a hozzád hasonló élethelyzetben lévő anyukák is nagyon sokat segítenek. Jó dolog az első otthon töltött hetek után kicsit kimozdulni, magadra is időt szánni, feltöltődni. Minden csoportnak van egy zárt facebook csoportja, ahol az órák után is tovább folytatódnak a beszélgetések. Minden kérdésedre választ kapsz, a tanfolyam zárását követően sem hagyunk magadra, a csoport tovább működik, bátran fordulhatsz hozzánk. 
 
Az anyaszületett szakértői csapatának tagjai közül a legtöbben több gyermekes anyák, akik saját szakterületük kiemelkedő képviselői. Van köztük jóga oktató, gátizom terapeuta, antropológus, gasztroblogger,  és pszichológus is, biztosítva ezzel a sikeres testi-lelki megújulást.

Mire számíthatsz?

  • Sok gyakorlás, érthető magyarázatok, hogy később egyedül is tud végezni a feladatokat
  • Gátizom tudatosító, regeneráló, erősítő gyakorlás
  • Rectus diastázis azaz a szétnyílt hasizom regenerációját elősegítő gyakorlatok
  • Testtartás javítás, tartó izmok erősítése
  • érthető anatómiai magyarázatok
  • Stresszoldás, relaxáció
  • Beszélgetések az anyává válás lelki változásairól
  • Táplálkozási és életmódbeli tanácsok
  • Pszichológiai támogatás
  • Személyre szabott otthoni gyakorlás támogatása

Hasznos tudnivalók

A tanfolyamot szülést kővető 6-8 héttől ajánljuk. Végső határidő nincs, akár több évvel a szülés után is eredményesen végezhető.

A tanfolyamon való részvételhez előzetes jelentkezés és a részvételi díj kiegyenlítés szükséges.

Természetesen érkezhetsz a babáddal, vagy – ha neked egyszerűbb és megoldható – nélküle. A tanfolyam alatt, babagondozásban gyakorlott segítő támogat abban, hogy ha babáddal érkezel, akkor is tudj magadra figyelni. Ez azt jelenti, hogy abban a teremben, ahol te is gyakorolsz majd, van jelen a kisbabád is. Ha nyűgös és ringatásra vágyik, akkor igyekszünk ezt biztosítani neki vagy ha csak a figyelmét kell lekötni, azt is megkíséreljük. 🙂 Te is hozhatsz magaddal segítőt, de ezt kérlek jelezd felénk. A tapasztalataink azt mutatják, hogy ha megoldható, az anyukáknak szerencsésebb, ha ezt az időt csak önmagukra szánják. 

Kényelmes ruhára lesz csak szükséged, minden mást biztosítunk. A képzés maximum 12 fővel indul.

Következő tréningek kezdő időpontjai

2020. április 8. szerda 10:30 (további alkalmak szerdánként 10:30-12:30-ig) HellóAnyu ELMARAD!
2020. május 26. kedd 11:00 (további alkalmak szerdánként 10:30-12:30-ig) Samadhi

Helyszín

Samadhi Jógastúdió | 1133 Budapest, Dráva utca 17. (bejárat a Duna felől) Keddi órák helyszíne

HellóAnyu |1077 Budapest, Csányi utca 7. Szerdai órák helyszíne

helyszin

Tanfolyam díja: 48 000 Ft/ 8 alkalom, 6000 Ft/1 alkalom, ami 2 óra

Erly bird (tanfolyam kezdése előtt min. 3 héttel fizetve) 41 000 Ft