Nőijóga Anyukákra hangolva2020-03-15T23:42:48+00:00
Nőijóga anyukáknak

NŐIJÓGA – anyukákra hangolva

Testünk minden mozgásos tevékenységének és testtartásunknak a központja a Core izomcsoport, vagyis a hasüreget körül ölelő izmaink (hasizmok, gátizom, hátizmok, rekeszizom). Ennek a térnek a megismerése, az itt lévő izmok tudatos használata hozzásegít minket, hogy egyensúlyba hozzuk testünket. Core izmaink egyfajta belső erőként stabilizálnak, tartanak minket. Szülést követően különösen fontos ezeknek az izmoknak a visszaerősítése, hiszen a várandóság, a szülés nagyfokú igénybevételnek tette ki ezeket a területeket. Az anyukák többsége panaszkodik rendszeres hátfájásra, a gáti terület gyengeségére, erőtlen hasizmokra. A rendszeres gyakorlással ezek megszüntethetőek.

Gondoltad volna, hogy gátunk ereje, stabilitás egész testünkre hatást gyakorol? Tudtad, hogy légzésünk nagyban befolyásolja ezeknek az izmoknak a megfelelő működését? Hogy hasizmaink szinten minden hétköznapi mozgásunkban részt vesznek, egész nap tartanak, stabilizálnak?

Testünk működésének megismerése egy csodálatos belső utazás. A női gyakorlásban egyébként is fókuszban lévő medencei teret járjuk be ezeken ez órákon, hogy újabb összefüggéseket tapasztalhassunk meg és tovább erősödjünk.

Mire számíthatsz?

  • 1 órás gyakorlás, ahova érkezhetsz babával vagy baba nélkül. Szeretnénk segíteni a babákkal érkező anyukákat, hogy minél inkább tudjanak önmagukra figyelni, így az órán egy babavigyázó is részt vesz, aki igyekszik lekötni a már kúszó-mászó babák figyelmét.
  • Sok gátizom tudatosító, erősítő gyakorlás
  • tartásjavító gyakorlatok
  • biztonságos hasizom erősítő gyakorlás
  • Az órákat az Anyaszületett program kidolgozója, Hortobágyi Andi tartja

Kinek ajánlott ez az óratípus?

  • Első sorban azoknak, akik már túl vannak a kezdeti regenerációs időszakon. (Amennyiben korábban nem jártál hozzánk szülés utáni regenerációs programra, az első alkalommal szeretnénk egy rövid állapotfelmérést végezni, hogy biztosan semmi olyat ne csinálj, ami árthat.)
  • Minden olyan anyukának, nőnek, aki szívesen erősítené core izmait a nőijóga szelíd, megengedő eszközeivel.

Helyszínek, árak:

Minden héten kedden 9:30-10:30-ig Samadhi Jógastúdió (13. kerület, Dráva utca 17) JELENLEG AZ ÓRÁKAT NEM TARTJUK!

Minden héten szerdán 9:00-10:00-ig HelloAnyu (7. kerület, Csányi utca 7) JELENLEG AZ ÓRÁKAT NEM TARTJUK!

1 alkalom 3000Ft

5 alkalmas bérlet 12 500 (1 alkalom 2500 Ft, másfél hónapig érvényes)

10 alkalmas bérlet 22 000 (1 alkalom 2200 Ft, 3 hónapig érvényes)

Ha még nem voltál, kérlek jelentkezz telefonon vagy e-mailben (info@anyaszuletett.hu), hogy melyik alkalomra jönnél. Fizetni a helyszínen vagy átutalással lehet. Az órák min. 4, max 10 fővel mennek.